TEKSTFORFATNING

 

 

En velskreven tekst, der giver den besøgende et professionelt indtryk og den rette information er afgørende, hvis du skal bruge din hjemmeside eller andet digitalt medie til at få flere kunder. For at en tekst fremstår professionelt, skal en række betingelser være opfyldt. Ikke alene skal teksten være fejlfri og relevant for modtageren, men også formuleret i et flydende og fængende sprog.

Adnetics tilbyder udarbejdelse af landingssider til online kampagner samt øvrige tekstforfatningsopgaver. Ved udarbejdelse af tekster til hjemmesider vil overvejelser om søgemaskineoptimering altid indgå.


Landingssider
Landingsside er en betegnelse for den side, som besøgende lander på efter, de har klikket på din annonce, dit link i et nyhedsbrev eller lignende. Det har selvsagt stor betydning, at landingssiden passer til den specifikke kampagne, således at de besøgende ikke forlader siden igen, enten fordi siden ikke var relevant eller fordi den ikke stemte overens med deres forventninger.

Det kan være en fordel at få tilpasset landingssiden specifikt til en Google Ads kampagne, så der er overensstemmelse mellem søgeord, annonce og landingsside. Det gør sandsynligheden for, at de besøgende bliver omdannet til kunder større, hvilket sikrer, at du får mest mulig ud af din investering i Google Ads. Ved udarbejdelse af landingssider, sørges der altid for at ramme den samme tone og stil, som er på din hjemmeside.

       Vi tilbyder tekster som...

 

Er søgemaskineoptimeret ud fra din hjemmeside og de services eller produkter, som du tilbyder.

Er tilpasset nettet. Internetbrugere scanner ofte hjemmesider, og teksten skal derfor være velegnet til det, bl.a. ved at anvende underoverskrifter i højere grad.

 

 

Er indbydende og professionelle og vigtigst af alt: Opnår de mål, som er opsat.

Er visuelt appellerende. Der kan som tillæg udvælges billeder og udarbejdes grafik, der passer til indholdet.

Øvrig tekstforfatning
Du er velkommen til at kontakte Adnetics i forbindelse med øvrige tekstforfatningsopgaver, fx tekster til hjemmeside, nyhedsbreve m.m.


Kontakt
Kontakt Adnetics på morten@adnetics.dk eller på tlf. 51 82 84 95 for at høre nærmere om de forskellige services og dine muligheder for at få gavn af dem.